یکی از راحت‌ترین و رایج‌ترین نوع مشورت با وکیل، مشاوره حقوقی تلفنی است. همان‌گونه که می‌دانید، جهت دریافت خدمات مشاوره حقوقی تلفنی نیاز به رفت‌وآمد و صرف زمان نیست و شما می‌توانید به‌صورت تلفنی با وکیل خود صحبت کنید. 

پیشنهاد می‌کنیم قبل از صحبت با وکیل موردنظرتان، مواردی که نیاز است را روی کاغذ بنویسید تا نتیجه بهتری دریافت کنید. تخمین زمان موردنیاز جهت مکالمه با وکیل، از دیگر مواردی است که باید در مشاوره حقوقی تلفنی خود مدنظر داشته باشید.

آگاهی از یک موضوع کوچک حقوقی، می‌تواند مسیر زندگی را تغییر دهد.

مشاوره تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری

برای مشاوره، مراحل زیر را در ۲ دقیقه طی کنید.

موقعیت مکانی
کارمند
سرویس
خدمات جانبی سرویس
تاریخ و زمان
اطلاعات تکراری
اطلاعات
سبد خرید
تایید
ما قادر به پردازش پرداخت شما نیستیم. لطفا مجددا تلاش کنید.
از درخواست شما ممنونیم!
شماره تایید شما :
افزودن به تقویم iCAL
راهنمای انتخاب موضوع مشاوره

موضوعات

زیرشاخه‌های موضوع کیفری:

جعل
سرقت
قتل
رابطه نامشروع
کلاهبرداری
خیانت در امانت
تحصیل مال از طریق نامشروع
مشروبات الکلی
تهدید
توهین
ضرب و جرح
رشوه

فرار از دین
آدم‌ربایی
مزاحمت
قمار
اخلال در نظم عمومی
سقط جنین
ربا
نزاع دسته‌جمعی
غصب عنوان
فریب در ازدواج
خرید مال مسروقه
توهین به مقدسات
گزارش خلاف واقع
شرکت و گروه‌های هرمی
قدرت‌نمایی با چاقو

و…

 

زیرشاخه‌های موضوع خانواده:

طلاق
ازدواج مجدد
تمکین

جهیزیه
مهریه
نفقه
ترک انفاق
اعسار، تعدیل و تقسیط مهریه
اجرت‌المثل
حضانت فرزند
ملاقات با فرزند

و…

 

زیرشاخه‌های موضوع ارز دیجیتال:

شکایت از صرافی ارز دیجیتال

سرقت ارز دیجیتال

کلاهبرداری رمز ارز

و…

 

زیرشاخه‌های موضوع جرایم رایانه ای:

نشر اکاذیب رایانه ای

کلاهبرداری رایانه ای

توهین و افترا در فضای مجازی

جعل رایانه ای

هتک حیثیت رایانه ای

ارسال تصاویر خصوصی

هک و دسترسی غیرمجاز

معاونت در خودکشی

سرقت رایانه ای

انتشار تصاویر مستهجن

و…

 

دارای نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه پرداخت امن

برخی از نظرات
کاربران
فرهاد م
برای مشاوره تلفنی کیفری
بیشتر بخوانید
آقای وکیل صبورانه وقت گذاشتند و مشکل ما را بررسی کردند و بسیار خوب راهنمایی کردند. از نحوه برخورد و کمک حرفه ای ایشون خیلی راضی بودم. حتما مرتبه بعد هم انتخاب ما ایشون هستند.
نادیا ه
برای مشاوره تلفنی خانواده
بیشتر بخوانید
با درود مشاوره بسیار عالی و خوبی بود. آقای ستوده گرامی مسلط راهنمایی فرمودند و بنده راضی بودم. سپاس
الهام ب
برای مشاوره حقوقی تلفنی کیفری
بیشتر بخوانید
ایشان بسیار عالی مشاوره ارائه کردند و راهنمایی‌هارو به طور دقیق با فکت‌های حقوقی و اشاره دقیق و با تسلط کامل به مواد و تبصره های حقوقی و قانونی به من منتقل کردند. به طور کلی بسیار عالی بود و من رضایت داشتم.
مهناز ش
برای مشاوره تلفنی خانواده
بیشتر بخوانید
بنده در شهرستان بودم و فقط می توانستم مشاوره حقوقی تلفنی بگیرم. توضیحات را کامل ارائه کردند و سؤالاتی که پرسیدم رو با صبوری جواب دادن و کاملا راضی بودم.
سینا ج
برای مشاوره تلفنی جرائم رایانه‌ای
بیشتر بخوانید
از آقای وکیل ستوده پارسا بابت راهنمایی‌های دلسوزانه و خوبشون متشکرم. مفید بود. با اینکه دیر وقت بود با حوصله پاسخ دادن و بنده کاملا راضی بودم از این مشاوره
مصطفی ص
برای مشاوره تلفنی ارز دیجیتال
بیشتر بخوانید
با اینکه آنتن من چندین بار قطع شد ولی ایشون لطفا کردند و صبوری کردند. از آقای ستوده پارسا بابت راهنمایی‌های دلسوزانه و خوبشون متشکرم. مفید بود.
نسرین پ
برای مشاوره تلفنی کیفری
بیشتر بخوانید
من خیلی راضی بودم کاملا واضح و روشن و به زبون ساده راهنمایی کردن. ای کاش زودتر میتونستم از ایشون راهنمایی بگیرم. مرسی از جناب ستوده پارسا عزیز. قطعا اگر کسی بهترین مشاوره حقوقی تلفنی رو بخواد مجموعه شما رو پیشنهاد می کنم.
نسرین پ
برای مشاوره تلفنی خانواده
بیشتر بخوانید
تا با حال دو بار از شما مشاوره حقوقی به صورت تلفنی گرفتم و با راهنمایی های خوبتون مشکلم رو به رفع شدن است. خدا خیرتون بده
قبلی
بعدی
۳۴۸
تنظیم اوراق قضایی
۳۲۴۵
مشاوره حقوقی تلفنی
۴۶۳
مطالعه پرونده
۱۲۴۲
مشاوره حضوری
پاسخ به سوالات رایج
درباره مشاوره حقوقی تلفنی
مدت‌زمان هر مشاوره چقدر است؟

مشاوره‌های تلفنی در دو بسته ۱۵ دقیقه و ۳۰ دقیقه ارائه می‌شود.

پس از ثبت سفارش چه زمانی می‌توانم با وکیل صحبت کنم؟

تاریخ و ساعت مشاوره به انتخاب شما است و مشاوره در زمان انتخابی خودتان انجام خواهد شد. همچنین پس از فرایند رزرو، اطلاعات تماس از جمله نام و شماره همراه وکیل برایتان ارسال می‌شود.

تماس تلفنی توسط چه کسی برقرار می‌شود؟
تماس تلفنی از طرف مشتری برقرار می‌شود.
چرا مشاوره حقوقی تلفنی ۲۴ ساعته ارائه نمی‌شود؟

ازآنجاکه مشاوره‌های تلفنی توسط وکیل پایه یک دادگستری انجام می‌شود، وکلا در اکثر مواقع در دادگاه حاضر بوده و یا به‌صورت حضوری در دفتر وکالت به ارائه خدمات می‌پردازند. از همین‌رو، در ساعات محدودی می‌توانند مشاوره تلفنی ارائه دهند.

آیا مشاوره با وکیل پایه یک انجام می‌شود یا کارشناس حقوقی؟

در سایت وکیل با من، تمامی مشاوره‌ها توسط وکیل پایه یک دادگستری انجام می‌شود.

بهترین بسته برای انجام مشاوره کدام است؟

اگر سوالات متعددی دارید و قصد دارید با آرامش خاطر با وکیل مشورت کنید، بسته ۳۰ دقیقه‌ای را به شما توصیه می‌کنیم. چنانچه سوالات شما بسیار کم و محدود است، بسته ۱۵ دقیقه‌ای می‌تواند برایتان مناسب باشد.

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی چقدر است؟

این عامل با توجه به موضوع و طول مکالمه مشاوره شما متغیر است. چنانچه در فرم رزرو، موضوع و مدت‌زمان مشاوره حقوقی را انتخاب نمایید، هزینه آن نمایش داده می‌شود.

 

هزینه مشاوره‌های حقوقی تلفنی بر چه اساسی تعیین می‌شوند؟

هزینه‌های مشاوره تلفنی بر اساس موضوع، مدت‌زمان، میزان تخصص مشاور، امتیاز وکیل و… تعیین می‌گردد.

اگر وکیل داشته باشم، بازهم می‌توانم مشاوره حقوقی تلفنی بگیریم؟

بله، شما می‌توانید جهت اطمینان بیشتر از وکلای دیگر نیز مشورت بگیرید.

آیا مشاوره حقوقی تلفنی رایگان ارائه می‌شود؟

به دلیل حفظ کیفیت خدمات، در سایت ما مشاوره حقوقی رایگان ارائه نمی‌شود. اما شما می‌توانید با مراجعه به بخش معاضدت دادگستری از مشاوره‌های رایگان که در دادگاه‌ها ارائه می‌شوند، استفاده کنید.

اگر قصد ارائه وکالت داشته باشم، چگونه باید درخواست دهم؟

شما می‌توانید در زمان مکالمه با وکیل، درخواست خود را ارائه دهید تا هماهنگی‌های لازم صورت گیرد. همچنین اگر نیاز به مشاوره ندارید و صرفا قصد ارائه وکالت دارید، می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۳۷۶۳۵۲۸ تماس حاصل نمایید.

تماس جهت اعطای وکالت

مزایای مشاوره حقوقی تلفنی چیست؟

  • هزینه بسیار مناسب
  • صرفه‌جویی در زمان
  • مشورت با وکیل متخصص در حوزه موردنظر
  • تعیین وقت مشاوره توسط شما
  • مشورت با بهترین وکلا (حتی در روزهای تعطیل)
  • عدم محدودیت جغرافیایی

با توجه به این مزایا، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند به‌جای مشاوره حضوری با وکیل، از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنند. صرف‌نظر از همه‌گیری ویروس کرونا، دیگر نیازی به صرف هزینه رفت‌وآمد ندارید و برای مشاوره‌ای که کمتر از 1 ساعت به طول می‌انجامد، بخشی از روزتان را از دست نمی‌دهید. همچنین، عزیزانی که در شهرستان زندگی می‌کنند، می‌توانند با بهترین وکلای تهران به‌صورت تلفنی صحبت کنند.

به‌طورکلی، شما می‌توانید با مبلغ کمتر و با صرف کمی زمان، جواب تمامی سؤالات خود را از هر جای دنیا که هستید، دریافت کنید. لازم به ذکر است، هزینه این نوع مشاوره نسبت به روش حضوری پایین‌تر بوده و دردسرهای کمتری نیز دارد.

آیا مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل، می‌تواند به مسیر پرونده کمک کند؟

در بسیاری از پرونده‌های کیفری، خانواده، حقوقی و… شما می‌توانید از یک وکیل زبده و با تجربه مشورت بگیرید و با اطلاعات بیشتری امور را پیش ببرید. اما اگر بخواهیم صادقانه بگوییم، برخی پرونده‌ها بسیار حساس و پیچیده بوده و به عبارتی، با سرنوشت یک فرد در ارتباط است. در این شرایط، بهتر است به مشاوره حقوقی تلفنی و ذکر چند پرسش و پاسخ بسنده نکرده و برای پرونده خود وکیل بگیرید.

برای مثال، فرض کنید در جلسه در دادگاه حاضر می‌شوید؛ قاضی و وکیل طرف مقابل سوالاتی را مطرح می‌کنند که پاسخ آن نیاز به دانش تخصصی حقوق و تسلط به قوانین روز دارد. در چنین مواقعی، بهتر است وکیل از شما دفاع کند تا حق شما تضییع نگردد.

اگر پرونده شما حساس نیست و صرفا قصد دارید با چند پرسش اطلاعات خود را افزایش دهید، مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل از بهترین روش‌ها به شمار می‌آید. همچنین، برخی افراد توانایی مالی برای اعطای پرونده به وکیل را ندارند. در این شرایط می‌توانند با صرف کمی هزینه، با یک وکیل خوب از طریق تلفن صحبت کنند و ابهامات خود را نیز برطرف سازند.

ویژگی‌های یک وکیل برای ارائه مشاوره حقوقی تلفنی خوب و کاربردی چیست؟

۱. داشتن تخصص و تجربه کافی:

مشاور شما باید در حوزه موردنظرتان متخصص باشد و از تجربه کافی نیز برخوردار باشد. همچنین، اگر وکیل موردنظرتان در پرونده‌های متعددی وکالت کرده باشد و نسبت به روند پرونده‌ها نیز آگاهی داشته باشد، بهتر می‌تواند شما را راهنمایی کند. بنابراین، اگر می‌خواهید مشاوره حقوقی تلفنی دریافت کنید، این مورد را مدنظر داشته باشید.

۲. مسلط بر قوانین حقوقی:

ازآنجاکه مدت‌زمان مشاوره حقوقی تلفنی محدود است، مشاور باید بر تمامی قوانین موجود در کشور ایران مسلط باشد. البته در اینجا صرفا زمان مطرح نبوده و وکیلی که از قوانین آگاه باشد، می‌تواند راه‌کار صحیح و اصولی را هم در اختیار شما قرار دهد. یک وکیل خوب و زبده می‌تواند پس از شنیدن سوال، بهترین پاسخ را در لحظه ارائه کند.

۳. پاسخگویی مسئولانه:

فرض کنید مشاور شما علاوه بر تسلط به قوانین، دارای تجربه کافی است، اما حس دلسوزی و مسئولیت‌پذیری ندارد! در چنین مواقعی، موکل و فردی که در حال مشورت گرفتن است، نمی‌تواند راه‌حل مناسبی دریافت کند. ازاین‌رو، سعی کنید قبل از دریافت هرگونه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی، درباره مشاور خود شناخت کافی کسب کنید و یا از مجموعه‌ای مشاوره بگیرید که وکلای خود را با سخت‌گیری انتخاب کرده است.

۴. توانایی انتقال مفاهیم پیچیده حقوقی به زبان ساده:

همان‌گونه که می‌دانید، کلمات و اصطلاحات حقوقی ساده نبوده و تمامی آن‌ها بار معنایی متفاوتی دارند. بنابراین، وکیل مشاور باید بتواند مفاهیم و اصطلاحات فنی حقوقی که بعضا پیچیده هم هستند را به زبان ساده برایتان مطرح کند. به‌طوری‌که فرد مشورت‌گیرنده بتواند تمامی مطالب را متوجه شود و آن‌ها را به‌کار گیرد.

۵. ارائه بهترین راهکارها:

هر مشکل حقوقی، راهکارهای خاص خودش را دارد. مشاور باید بتواند راهکارهای موجود را بررسی کرده و بهترین روش را در اختیار شما قرار دهد.

۶. توانایی انتقال مطالب از طریق تلفن:

فردی که به شما مشاوره تلفنی می‌دهد، باید به‌گونه‌ای مفاهیم را منتقل کند که کاربر متوجه آن شود. بسیاری از مشاوران هستند که به‌طور حضوری خوب مشاوره می‌دهند، اما از پشت تلفن نمی‌توانند منظور خود را به خوبی برسانند.

۸. درک سریع مشکل:

وکیل یا مشاور شما باید در سریع‌ترین زمان ممکن مشکل را متوجه شده و در میان راه‌حل‌های موجود، بهترین آن را در اختیار شما قرار دهد.

۹. فن بیان مناسب:

شیوایی کلام و فن بیان مناسب مشاور، موجب می‌شود تا علاوه بر انتقال حس خوب، بدترین و پیچیده‌ترین مسائل برای شما ساده شود.

تخصص و توانایی‌های مشاور چقدر باید باشد؟

قبل از دریافت خدمات مشاوره حقوقی تلفنی، بهتر است بررسی کنید که آیا مشاور شما «وکیل پایه یک دادگستری» است یا «کارشناس حقوقی»؟ این موضوع بسیار مهم بوده و در کیفیت مشاوره شما تاثیرگذار است. ما توصیه می‌کنیم از وکلای مجرب و با تجربه مشورت بگیرید تا ضمن صرفه‌جویی در وقت و هزینه، راه‌حل مناسب را دریافت کنید.

در کدام دعاوی می‌توان از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کرد؟

شما می‌توانید در کلیه دعاوی خانواده، کیفری، حقوقی، ارز دیجیتال، ملکی و… از خدمات مشاوره حقوقی به‌صورت تلفنی استفاده کنید. همچنین، بهتر است به مواردی که در بالا گفته شد نیز توجه نمایید.

مشاوره‌های تلفنی تخصصی در وکیل با من

مشاوره حقوقی تلفنی خانواده

اگر سوالات شما مربوط به پرونده‌های خانواده مانند طلاق، مهریه، نفقه، اجرت‌المثل، ازدواج، نحله، تمکین و… است، از این نوع مشاوره استفاده نمایید. در این مشاوره، وکیل متخصص امور خانواده به شما مشاوره تلفنی می‌دهد.

مشاوره حقوقی تلفنی کیفری

چنانچه موضوع پرونده و یا سوالات شما در خصوص پرونده‌های کیفری نظیر جعل، سرقت، قتل، رابطه نامشروع، کلاهبرداری، مشروبات الکلی، تهدید، توهین، مواد مخدر و… است، این نوع از مشاوره تلفنی برایتان مناسب است.

مشاوره حقوقی تلفنی ارز دیجیتال

درصورتی‌که قصد پرسش درباره مسائل حقوقی ارز دیجیتال دارید، بهتر است با وکیل متخصص در این حوزه مشورت کنید. همان‌طور که می‌دانید، در چند سال اخیر رمز ارزها به یک موضوع داغ در دنیا تبدیل شده‌اند و از همین‌رو، کلاهبرداری و جرم‌های پیرامون آن نیز افزایش پیدا کرده است. اگر می‌خواهید با وکیل ارز دیجیتال مشورت کنید، این نوع از مشاوره حقوقی تلفنی را انتخاب نمایید.

مشاوره حقوقی تلفنی جرائم رایانه‌ای

هر جرمی که مرتبط به رایانه است، مربوط به این نوع مشاوره می‌باشد. توصیه می‌کنیم برای این موضوعات از وکلای متخصص و زبده در این زمینه مشورت بگیرید و به سراغ وکلای عمومی که تجربه کافی در این زمینه ندارند، نروید.

برای دریافت بهترین نتیجه از مشاوره حقوقی تلفنی، چه مواردی را مدنظر قرار دهیم؟

ابتدا توصیه می‌کنیم با توجه به نوع مشکل و پرونده خود، حوزه موردنظر خود را انتخاب نمایید. برای مثال، اگر موضوع پرونده شما مهریه است، باید نوع مشاوره حقوقی تلفنی شما از نوع «خانواده» باشد. همچنین، بهتر است قبل از انجام مشاوره با وکیل، تمامی سوالات خود را به ترتیب اهمیت، یادداشت کنید و از وکیل بپرسید.

مورد بعدی که می‌تواند در کیفیت مشاوره شمار تاثیرگذار باشد، انتخاب مدت‌زمان مشاوره است. اگر سوالات شما به همراه پاسخ آن‌ها در 15 دقیقه نمی‌گنجد، بهتر است بسته ۳۰ دقیقه‌ای را رزرو کنید.