دسترسی سریع

بهترین وکیل ارز دیجیتال تهران [سرقت و کلاهبرداری رمز ارز]

همان‌طور که می‌دانید، رشد بلاک چین و ارزهای دیجیتال با اهدافی نظیر سهولت در پرداخت و انتقال پول، معاملات امن و غیرمتمرکز، محافظت در برابر تورم و… به وجود آمده‌اند. اما این حوزه با توجه به نو بودن مباحث و نیاز به دانش فنی، مشکلاتی را نیز به وجود آورده است. از «پامپ» (Pump) و «دامپ» (Dump) توسط کلاهبرداران و سودجوها گرفته تا ایجاد کوین (Coin) و توکن‌های (Token) غیر معتبر با اهداف یک شبه ثروتمند شدن!

از طرفی این سوال پیش می‌آید که با وجود صرافی‌های فعال ایرانی و انجام معاملات در آن، آیا خرید و فروش ارز دیجیتال جرم است؟ اگر مشکل قانونی ایجاد شود، چه کسی پاسخگو و پیگیر مسائل حقوقی آن است؟ آیا وکیل ارز دیجیتال داریم که به‌طور تخصصی در این زمینه فعالیت کند؟

 

 اعطای وکالت به وکیل رمز ارز

برای اعطای وکالت به وکیل رمز ارز، روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره با وکیل رمز ارز

جهت مشاوره با وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال، روی دکمه زیر کلیک کنید.

وکیل سعید ستوده پارسا

سعید ستوده پارسا؛ وکیل پایه یک دادگستری

وکیل متخصص ارز دیجیتال در مجموعه وکیل با من

عضو کانون وکلای مرکز

سابقه فعالیت در پرونده‌های متعدد رمز ارز

سوالات حقوقی ارز دیجیتال

آیا خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران قانونی است؟

در حال حاضر هیچ قانونی مبنی بر خرید و فروش رمز ارز در ایران وضع نشده است. ازاین‌رو، کماکان شاهد معاملات رمز ارز در صرافی‌های کشور ایران هستیم.

کدام صرافی‌های ایرانی مجوزهای لازم را دارند؟

متاسفانه نهاد یا ارگان خاصی بر روی فعالیت صرافی‌های ایرانی نظارت نمی‌کند. در نتیجه، مجوزی هم برای آن تعریف نشده است. به همین علت تمامی صرافی‌هایی که در حال انجام معاملات هستند، مجوز مطمئنی ندارند. از مهم‌ترین توصیه‌های وکیل ارز دیجیتال، می‌توان به احتیاط در انتخاب و عدم نگهداری سرمایه در صرافی است.

آیا صرافی‌های ایرانی و خارجی مطمئن هستند؟

نه تنها در کشور ما، بلکه هیچ‌یک از صرافی‌های ارز دیجیتال در سراسر دنیا مطمئن نمی‌باشند. بنابراین، سعی کنید سرمایه خود را در صرافی نگهداری نکنید.

با توجه به غیرمتمرکز بودن و عدم وجود سازمان پاسخگو، احتمال برد در پرونده‌های ارز دیجیتال وجود دارد؟

بله، در مواقعی که مدارک و شواهد لازم وجود داشته باشد و همچنین، شرایط آن نیز فراهم باشد، احتمال برد در پرونده وجود دارد. البته برای افزایش این احتمال، بهتر است از بهترین وکیل ارز دیجیتال که سابقه کافی نیز داشته باشد، کمک بگیرید.

کیف پول‌های نرم‌افزاری امن‌تر هستند یا سخت‌افزاری؟

کیف پول‌های سخت‌افزاری نسبت به نرم‌افزاری ایمن‌تر می‌باشند.

امن‌ترین کیف پول‌های ارز دیجیتال دنیا کدامند؟

در حال حاضر کیف پول‌های زیر را می‌توان جزو امن‌ترین کیف پول‌ها دنیا به شمار آورد:

  • Exodus
  • Ledger
  • Trezor
  • Trust Wallet
  • Mycelium
  • Electrum
  • Bitcoin Wallet
آیا شکایت از صرافی ارز دیجیتال امکان‌پذیر است؟

بله، شما می‌توانید به طرق مختلفی از صرافی‌ها شکایت کنید. البته توصیه می‌کنیم قبل از انجام این کار، از وکیل متخصص ارز دیجیتال (Cryptocurrency Lawyer) نیز مشورت بگیرید.

وکیل ارز دیجیتال کیست؟

به هر وکیلی که به‌طور تخصصی و حرفه‌ای در حوزه رمز ارزها وکالت کند و از دانش کافی این حوزه نیز برخوردار باشد، وکیل ارز دیجیتال می‌گویند. البته وکلایی که در حوزه رمز ارزها وکالت می‌کنند، بر اساس تجربه و تسلط خود به این حوزه ورود می‌کنند. به عبارت دیگر، همانند سایر حوزه‌های حقوق، برای انجام این کار نیز پروانه تخصصی در ایران ارائه نمی‌شود.

ویژگی‌های بهترین وکیل ارز دیجیتال چیست؟

بهترین وکیل ارز دیجیتال

وکیل پرونده‌های رمز ارز، باید از ویژگی‌هایی برخوردار باشد تا بتواند پرونده شما را به نتیجه مطلوبی برساند. در این بخش به برخی از مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم:

  • دانش کافی درباره ارزهای دیجیتال
  • تسلط به قوانین موجود
  • تسلط به مفاهیم ارز دیجیتال
  • دارای تجربه وکالت در پرونده‌های رمز ارز
  • کسب آرای موفق در پرونده‌های کریپتوکارنسی
  • دلسوز و مسئولیت‌پذیر
  • سابقه خرید و فروش ارز دیجیتال
  • به‌روز و آگاه از جدیدترین ترفندهای کلاهبرداری ارز دیجیتال

وظایف وکیل رمز ارز در پرونده‌های کریپتوکارنسی چیست؟

با توجه به نبودن قوانین شفاف در زمینه Cryptocurrency، می‌توان ارائه و به‌کارگیری راه‌حل مناسب برای به نتیجه رساندن پرونده را مهم‌ترین وظیفه وکیل ارز دیجیتال به شمار آورد. ازاین‌رو، اگر به دنبال بهترین وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال هستید، این مورد را نیز مدنظر داشته باشید.

چه مواقعی بهتر است از وکیل متخصص ارز دیجیتال کمک بگیریم؟

اگر در زمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کنید و سرمایه شما در خطر است، بهتر است هرچه سریع‌تر با یک وکیل ارز دیجیتال مشورت کنید تا راه‌حل‌های مناسب را دریافت کنید. همچنین، با توجه به نبود قوانین شفاف و فعالیت افراد سودجو در زمینه رمز ارزها، توصیه می‌کنیم با آگاهی بیشتری وارد این حوزه شوید.

متاسفانه بسیاری از افراد پس از انجام معاملات پر ریسک، اعتماد به کلاهبردارها، در اختیار قرار دادن کلمه یا کلیدهای بازیابی (Key) کیف پول خود به دیگران و… به دنبال وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال هستند. درصورتی‌که بهتر است قبل از انجام هر کار پر ریسک در حوزه کریپتوکارنسی که سرمایه شما را به خطر می‌اندازد، با یک فرد متخصص و معتمد مشورت کنید.

برخی مواقع حتی اگر بهترین وکیل ارز دیجیتال را هم در اختیار داشته باشید، بازگشت سرمایه شما در هاله‌ای از ابهام است. بنابراین، با صرف هزینه‌ای ناچیز، آگاهی‌های لازم را کسب نمایید. وکیل مشاور ارز دیجیتال، می‌تواند گزینه خوبی برای مشاوره در این زمینه باشد.

چه دعواهایی به وکیل کریپتوکرنسی مرتبط می‌شود؟

اغلب جرم‌هایی که در حوزه رمز ارز اتفاق می‌افتد، توسط وکیل متخصص رمز ارز قابل بررسی و پیگیری است. برای مثال، اگر واریز یا برداشت شما به صرافی ارز دیجیتال انجام شده باشد، اما در پنل یا کیف پول شما اعمال نشده باشد، می‌توانید این موضوع را پیگیری کرده و از صرافی موردنظر شکایت کنید.

همچنین، بسیاری از کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال توسط افراد سودجو اتفاق می‌افتد؛ که تا حدودی قابل پیگیری هستند. گفتنی است، با توجه به غیرمتمرکز بودن بسیاری از ارزهای دیجیتال، عدم قوانین شفاف در تمامی کشورها، عدم دانش کافی در میان مردم و بسیاری از پارامترهای دیگر، احتمال به نتیجه نرسیدن و یا از دست رفتن سرمایه نیز وجود دارد.

برای مثال، اگر فردی در خارج از کشور زندگی می‌کند و با ساخت توکن‌های تقلبی اقدام به Pump و Dump آن می‌کند را نمی‌توان به آسانی به دام انداخت. همچنین، اگر کلاهبرداری و یا سرقت ارز دیجیتال در کشورهای دیگر انجام شود، اقدامات قانونی خاصی برای آن وجود ندارد و وکیل کلاهبرداری رمز ارز هم نمی‌تواند پرونده شما را به نتیجه برساند.

البته در چند سال گذشته شاهد دستگیری گروه‌های مختلفی در کشور ایران بوده‌ایم که از طریق ارزهای دیجیتال اقدام به کلاهبرداری می‌کردند. دستگیری تیم ارز دیجیتال تقلبی «دریک» و باند کلاهبرداری پروژه جعلی رمز ارز «کینگ مانی» را می‌توان جزو این دسته به شمار آورد.

انواع کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال

همان‌گونه که اشاره کردیم، این روزها شاهد سوءاستفاده و کلاهبرداری‌های بیشتری در حوزه رمز ارزها هستیم؛ که در این بخش به مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • پروژه‌های هرمی، پانزی (Ponzi) و شبکه‌ای
  • کیف پول و صرافی‌های تقلبی
  • صفحات و ایمیل‌های فیشینگ و جعلی
  • تیم پشتیبانی تقلبی با هدف کلاهبرداری
  • پیشنهادهایی مانند ارائه جایزه و ارزهای دیجیتال رایگان
  • پامپ و دامپ
  • فروش توکن‌های تقلبی بی‌ارزش و بی‌هدف
  • اضافه شدن توکن‌های ناآشنا در کیف پول
  • باج‌افزار و بدافزارها

متاسفانه بسیاری از افراد توسط این روش‌ها فریب می‌خورند و سرمایه خود را در کسری از ثانیه از دست می‌دهند. همچنین، می‌توان نتیجه گرفت که هر وکیل یا فرد آشنا به امور حقوقی نمی‌تواند این دست پرونده‌ها را انجام دهد. ازاین‌رو، توصیه می‌کنیم اگر می‌خواهید بهترین وکیل ارز دیجیتال را وارد پرونده کنید، از اطلاعات و سوابق وی اطمینان حاصل نمایید.

گفتنی است، این روش‌ها نسبتا رایج‌تر بوده و هر روز شاهد روش‌های جدیدی از کلاهبرداری و سرقت ارزهای دیجیتال هستیم. بنابراین، توصیه می‌کنیم از اخبار حوزه کریپتوکارنسی و بلاک چین نیز غافل نشوید.

نمونه‌هایی از کلاهبرداری صرافی ارز دیجیتال ایرانی

اگر در چند سال گذشته وارد حوزه ارز دیجیتال شده باشید، نام صرافی «کریپتولند» به گوشتان خورده است. مدیرعامل این صرافی با حجم کاربران زیادی که داشت، دستگیر شد و سایت صرافی نیز غیرفعال شد. پس از این اتفاق، بسیاری از کاربران کریپتولند به دنبال بهترین وکیل ارز دیجیتال بودند تا سرمایه خود را زنده کنند؛ اما کماکان پرونده آن‌ها در هاله‌ای از ابهام است.

همچنین، بر اساس اخبارهای رسمی منتشرشده در خبرگزاری‌ها، سامانه معاملات رمز ارز «Darixo» با ۲۰۰ میلیارد تومان کلاهبرداری و صرافی «اکسننس» با ۱۰ میلیارد تومان کلاهبرداری غیرفعال شد. به‌طورکلی، می‌توان نتیجه گرفت که حوزه کریپتوکارنسی بسیار پر ریسک بوده و افرادی که بدون علم وارد آن می‌شوند، احتمال از دست رفتن سرمایه‌شان بسیار بالا است.

شایان‌ذکر است که یک وکیل رمز ارز متخصص و خوب، نه‌تنها باید دانش کافی درباره ارزهای دیجیتال داشته باشد، بلکه از اخبار روز نیز آگاه باشد.

صرافی‌های متخلف ایرانی در زمینه کرپیتوکارنسی کدامند؟

همان‌طور که گفته شد، صرافی‌های «کریپتولند»، «داریکسو» و «اکسننس» جزو صرافی‌هایی هستند که معاملات ارز دیجیتال در آن‌ها به یک‌باره غیرفعال شد.

البته صرفا نام این صرافی‌ها در اخبار منتشر شده و با توجه به عدم ارائه مجوزهای لازم به صرافی‌های ارز دیجیتال در ایران، هر لحظه امکان کلاهبرداری‌های دیگر نیز وجود دارد.

نقش وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال در پرونده

یک وکیل متخصص رمز ارز پس از پذیرفتن پرونده‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال، تمامی اطلاعات لازم را از موکل کسب کرده و با قوانین و شرایط موجود، باید بهترین تصمیم را اتخاذ کند.

چند نمونه از پروژه‌های پانزی و کلاهبرداری

در این بخش به چند نمونه کوچک از پروژه‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال می‌پردازیم:

  • پای‌نتورک (Pi network)
  • بیت‌کانکت (Bitconnect)
  • بریج اوراکل (Bridge Oracle)
  • صرافی «QuadrigaCX» در کانادا
  • بیت کوین ارا (Bitcoin era)

جرم سرقت ارز دیجیتال

در بخش‌های بالا به روش‌هایی که جرم سرقت ارز دیجیتال اتفاق می‌افتد اشاره کردیم؛ که از رایج‌ترین آن‌ها می‌توان به ارائه کلمه‌های بازیابی کیف پول به سایر افراد اشاره کرد. متاسفانه برخی افراد که دانش کافی در این زمینه ندارند، به طمع کسب سود از ارزهای دیجیتال، سرمایه خود را در اختیار دیگران قرار می‌دهند تا برایشان معاملات را انجام دهند. دادن پول به افراد دیگر برای ترید، هولد و سایر روش‌های خرید و فروش به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود؛ حتی اگر اعتماد زیادی به آن شخص داشته باشید!

اشتراک در
اطلاع از
guest
58 نظرات
قدیمی‌ترین
جدیدترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
5/5 (11 امتیاز)