دسترسی سریع

بهترین وکیل ارز دیجیتال تهران [کلاهبرداری رمز ارز و…]

همان‌طور که می‌دانید، رشد بلاک چین و ارزهای دیجیتال با اهدافی نظیر سهولت در پرداخت و انتقال پول، معاملات امن و غیرمتمرکز، محافظت در برابر تورم و… به وجود آمده‌اند. اما این حوزه با توجه به نو بودن مباحث و نیاز به دانش فنی، مشکلاتی را نیز به وجود آورده است. از «پامپ» (Pump) و «دامپ» (Dump) توسط کلاهبرداران و سودجوها گرفته تا ایجاد کوین (Coin) و توکن‌های (Token) غیر معتبر با اهداف یک شبه ثروتمند شدن!

از طرفی این سوال پیش می‌آید که با وجود صرافی‌های فعال ایرانی و انجام معاملات در آن، آیا خرید و فروش ارز دیجیتال جرم است؟ اگر مشکل قانونی ایجاد شود، چه کسی پاسخگو و پیگیر مسائل حقوقی آن است؟ آیا وکیل ارز دیجیتال داریم که به‌طور تخصصی در این زمینه فعالیت کند؟

 

 اعطای وکالت به وکیل رمز ارز

برای رزرو جلسه حضوری و اعطای وکالت به وکیل رمز ارز، روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره با وکیل رمز ارز

جهت مشاوره با وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال، روی دکمه زیر کلیک کنید.

وکیل سعید ستوده پارسا

سعید ستوده پارسا؛ وکیل پایه یک دادگستری

وکیل متخصص ارز دیجیتال در مجموعه وکیل با من

عضو کانون وکلای مرکز

سابقه فعالیت در پرونده‌های متعدد رمز ارز

سوالات حقوقی ارز دیجیتال

آیا خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران قانونی است؟

در حال حاضر هیچ قانونی مبنی بر خرید و فروش رمز ارز در ایران وضع نشده است. ازاین‌رو، کماکان شاهد معاملات رمز ارز در صرافی‌های کشور ایران هستیم.

کدام صرافی‌های ایرانی مجوزهای لازم را دارند؟

متاسفانه نهاد یا ارگان خاصی بر روی فعالیت صرافی‌های ایرانی نظارت نمی‌کند. در نتیجه، مجوزی هم برای آن تعریف نشده است. به همین علت تمامی صرافی‌هایی که در حال انجام معاملات هستند، مجوز مطمئنی ندارند. از مهم‌ترین توصیه‌های وکیل ارز دیجیتال، می‌توان به احتیاط در انتخاب و عدم نگهداری سرمایه در صرافی است.

آیا صرافی‌های ایرانی و خارجی مطمئن هستند؟

نه تنها در کشور ما، بلکه هیچ‌یک از صرافی‌های ارز دیجیتال در سراسر دنیا مطمئن نمی‌باشند. بنابراین، سعی کنید سرمایه خود را در صرافی نگهداری نکنید.

با توجه به غیرمتمرکز بودن و عدم وجود سازمان پاسخگو، احتمال برد در پرونده‌های ارز دیجیتال وجود دارد؟

بله، در مواقعی که مدارک و شواهد لازم وجود داشته باشد و همچنین، شرایط آن نیز فراهم باشد، احتمال برد در پرونده وجود دارد. البته برای افزایش این احتمال، بهتر است از بهترین وکیل ارز دیجیتال که سابقه کافی نیز داشته باشد، کمک بگیرید.

کیف پول‌های نرم‌افزاری امن‌تر هستند یا سخت‌افزاری؟

کیف پول‌های سخت‌افزاری نسبت به نرم‌افزاری ایمن‌تر می‌باشند.

امن‌ترین کیف پول‌های ارز دیجیتال دنیا کدامند؟

در حال حاضر کیف پول‌های زیر را می‌توان جزو امن‌ترین کیف پول‌ها دنیا به شمار آورد:

  • Exodus
  • Ledger
  • Trezor
  • Trust Wallet
  • Mycelium
  • Electrum
  • Bitcoin Wallet
آیا شکایت از صرافی ارز دیجیتال امکان‌پذیر است؟

بله، شما می‌توانید به طرق مختلفی از صرافی‌ها شکایت کنید. البته توصیه می‌کنیم قبل از انجام این کار، از وکیل متخصص ارز دیجیتال (Cryptocurrency Lawyer) نیز مشورت بگیرید.

وکیل ارز دیجیتال کیست؟

به هر وکیلی که به‌طور تخصصی و حرفه‌ای در حوزه رمز ارزها وکالت کند و از دانش کافی این حوزه نیز برخوردار باشد، وکیل ارز دیجیتال می‌گویند. البته وکلایی که در حوزه رمز ارزها وکالت می‌کنند، بر اساس تجربه و تسلط خود به این حوزه ورود می‌کنند. به عبارت دیگر، همانند سایر حوزه‌های حقوق، برای انجام این کار نیز پروانه تخصصی در ایران ارائه نمی‌شود.

ویژگی‌های بهترین وکیل ارز دیجیتال چیست؟

بهترین وکیل ارز دیجیتال

وکیل پرونده‌های رمز ارز، باید از ویژگی‌هایی برخوردار باشد تا بتواند پرونده شما را به نتیجه مطلوبی برساند. در این بخش به برخی از مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم:

  • دانش کافی درباره ارزهای دیجیتال
  • تسلط به قوانین موجود
  • تسلط به مفاهیم ارز دیجیتال
  • دارای تجربه وکالت در پرونده‌های رمز ارز
  • کسب آرای موفق در پرونده‌های کریپتوکارنسی
  • دلسوز و مسئولیت‌پذیر
  • سابقه خرید و فروش ارز دیجیتال
  • به‌روز و آگاه از جدیدترین ترفندهای کلاهبرداری ارز دیجیتال

وظایف وکیل رمز ارز در پرونده‌های کریپتوکارنسی چیست؟

با توجه به نبودن قوانین شفاف در زمینه Cryptocurrency، می‌توان ارائه و به‌کارگیری راه‌حل مناسب برای به نتیجه رساندن پرونده را مهم‌ترین وظیفه وکیل ارز دیجیتال به شمار آورد. ازاین‌رو، اگر به دنبال بهترین وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال هستید، این مورد را نیز مدنظر داشته باشید.

چه مواقعی بهتر است از وکیل متخصص ارز دیجیتال کمک بگیریم؟

اگر در زمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کنید و سرمایه شما در خطر است، بهتر است هرچه سریع‌تر با یک وکیل ارز دیجیتال مشورت کنید تا راه‌حل‌های مناسب را دریافت کنید. همچنین، با توجه به نبود قوانین شفاف و فعالیت افراد سودجو در زمینه رمز ارزها، توصیه می‌کنیم با آگاهی بیشتری وارد این حوزه شوید.

متاسفانه بسیاری از افراد پس از انجام معاملات پر ریسک، اعتماد به کلاهبردارها، در اختیار قرار دادن کلمه یا کلیدهای بازیابی (Key) کیف پول خود به دیگران و… به دنبال وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال هستند. درصورتی‌که بهتر است قبل از انجام هر کار پر ریسک در حوزه کریپتوکارنسی که سرمایه شما را به خطر می‌اندازد، با یک فرد متخصص و معتمد مشورت کنید.

برخی مواقع حتی اگر بهترین وکیل ارز دیجیتال را هم در اختیار داشته باشید، بازگشت سرمایه شما در هاله‌ای از ابهام است. بنابراین، با صرف هزینه‌ای ناچیز، آگاهی‌های لازم را کسب نمایید. وکیل مشاور ارز دیجیتال، می‌تواند گزینه خوبی برای مشاوره در این زمینه باشد.

چه دعواهایی به وکیل کریپتوکرنسی مرتبط می‌شود؟

اغلب جرم‌هایی که در حوزه رمز ارز اتفاق می‌افتد، توسط وکیل متخصص رمز ارز قابل بررسی و پیگیری است. برای مثال، اگر واریز یا برداشت شما به صرافی ارز دیجیتال انجام شده باشد، اما در پنل یا کیف پول شما اعمال نشده باشد، می‌توانید این موضوع را پیگیری کرده و از صرافی موردنظر شکایت کنید.

همچنین، بسیاری از کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال توسط افراد سودجو اتفاق می‌افتد؛ که تا حدودی قابل پیگیری هستند. گفتنی است، با توجه به غیرمتمرکز بودن بسیاری از ارزهای دیجیتال، عدم قوانین شفاف در تمامی کشورها، عدم دانش کافی در میان مردم و بسیاری از پارامترهای دیگر، احتمال به نتیجه نرسیدن و یا از دست رفتن سرمایه نیز وجود دارد.

برای مثال، اگر فردی در خارج از کشور زندگی می‌کند و با ساخت توکن‌های تقلبی اقدام به Pump و Dump آن می‌کند را نمی‌توان به آسانی به دام انداخت. همچنین، اگر کلاهبرداری و یا سرقت ارز دیجیتال در کشورهای دیگر انجام شود، اقدامات قانونی خاصی برای آن وجود ندارد و وکیل کلاهبرداری رمز ارز هم نمی‌تواند پرونده شما را به نتیجه برساند.

البته در چند سال گذشته شاهد دستگیری گروه‌های مختلفی در کشور ایران بوده‌ایم که از طریق ارزهای دیجیتال اقدام به کلاهبرداری می‌کردند. دستگیری تیم ارز دیجیتال تقلبی «دریک» و باند کلاهبرداری پروژه جعلی رمز ارز «کینگ مانی» را می‌توان جزو این دسته به شمار آورد.

انواع کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال

همان‌گونه که اشاره کردیم، این روزها شاهد سوءاستفاده و کلاهبرداری‌های بیشتری در حوزه رمز ارزها هستیم؛ که در این بخش به مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • پروژه‌های هرمی، پانزی (Ponzi) و شبکه‌ای
  • کیف پول و صرافی‌های تقلبی
  • صفحات و ایمیل‌های فیشینگ و جعلی
  • تیم پشتیبانی تقلبی با هدف کلاهبرداری
  • پیشنهادهایی مانند ارائه جایزه و ارزهای دیجیتال رایگان
  • پامپ و دامپ
  • فروش توکن‌های تقلبی بی‌ارزش و بی‌هدف
  • اضافه شدن توکن‌های ناآشنا در کیف پول
  • باج‌افزار و بدافزارها

متاسفانه بسیاری از افراد توسط این روش‌ها فریب می‌خورند و سرمایه خود را در کسری از ثانیه از دست می‌دهند. همچنین، می‌توان نتیجه گرفت که هر وکیل یا فرد آشنا به امور حقوقی نمی‌تواند این دست پرونده‌ها را انجام دهد. ازاین‌رو، توصیه می‌کنیم اگر می‌خواهید بهترین وکیل ارز دیجیتال را وارد پرونده کنید، از اطلاعات و سوابق وی اطمینان حاصل نمایید.

گفتنی است، این روش‌ها نسبتا رایج‌تر بوده و هر روز شاهد روش‌های جدیدی از کلاهبرداری و سرقت ارزهای دیجیتال هستیم. بنابراین، توصیه می‌کنیم از اخبار حوزه کریپتوکارنسی و بلاک چین نیز غافل نشوید.

نمونه‌هایی از کلاهبرداری صرافی ارز دیجیتال ایرانی

اگر در چند سال گذشته وارد حوزه ارز دیجیتال شده باشید، نام صرافی «کریپتولند» به گوشتان خورده است. مدیرعامل این صرافی با حجم کاربران زیادی که داشت، دستگیر شد و سایت صرافی نیز غیرفعال شد. پس از این اتفاق، بسیاری از کاربران کریپتولند به دنبال بهترین وکیل ارز دیجیتال بودند تا سرمایه خود را زنده کنند؛ اما کماکان پرونده آن‌ها در هاله‌ای از ابهام است.

همچنین، بر اساس اخبارهای رسمی منتشرشده در خبرگزاری‌ها، سامانه معاملات رمز ارز «Darixo» با ۲۰۰ میلیارد تومان کلاهبرداری و صرافی «اکسننس» با ۱۰ میلیارد تومان کلاهبرداری غیرفعال شد. به‌طورکلی، می‌توان نتیجه گرفت که حوزه کریپتوکارنسی بسیار پر ریسک بوده و افرادی که بدون علم وارد آن می‌شوند، احتمال از دست رفتن سرمایه‌شان بسیار بالا است.

شایان‌ذکر است که یک وکیل رمز ارز متخصص و خوب، نه‌تنها باید دانش کافی درباره ارزهای دیجیتال داشته باشد، بلکه از اخبار روز نیز آگاه باشد.

صرافی‌های متخلف ایرانی در زمینه کرپیتوکارنسی کدامند؟

همان‌طور که گفته شد، صرافی‌های «کریپتولند»، «داریکسو» و «اکسننس» جزو صرافی‌هایی هستند که معاملات ارز دیجیتال در آن‌ها به یک‌باره غیرفعال شد.

البته صرفا نام این صرافی‌ها در اخبار منتشر شده و با توجه به عدم ارائه مجوزهای لازم به صرافی‌های ارز دیجیتال در ایران، هر لحظه امکان کلاهبرداری‌های دیگر نیز وجود دارد.

نقش وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال در پرونده

یک وکیل متخصص رمز ارز پس از پذیرفتن پرونده‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال، تمامی اطلاعات لازم را از موکل کسب کرده و با قوانین و شرایط موجود، باید بهترین تصمیم را اتخاذ کند.

چند نمونه از پروژه‌های پانزی و کلاهبرداری

در این بخش به چند نمونه کوچک از پروژه‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال می‌پردازیم:

  • پای‌نتورک (Pi network)
  • بیت‌کانکت (Bitconnect)
  • بریج اوراکل (Bridge Oracle)
  • صرافی «QuadrigaCX» در کانادا
  • بیت کوین ارا (Bitcoin era)

جرم سرقت ارز دیجیتال

در بخش‌های بالا به روش‌هایی که جرم سرقت ارز دیجیتال اتفاق می‌افتد اشاره کردیم؛ که از رایج‌ترین آن‌ها می‌توان به ارائه کلمه‌های بازیابی کیف پول به سایر افراد اشاره کرد. متاسفانه برخی افراد که دانش کافی در این زمینه ندارند، به طمع کسب سود از ارزهای دیجیتال، سرمایه خود را در اختیار دیگران قرار می‌دهند تا برایشان معاملات را انجام دهند. دادن پول به افراد دیگر برای ترید، هولد و سایر روش‌های خرید و فروش به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود؛ حتی اگر اعتماد زیادی به آن شخص داشته باشید!

‫54 نظر

  • محمدمهدی گفت:

    سلام من از طریق کیف پولم رمز ارز ADA واریز کردم به یک صرافی، اما از من کلاهبرداری کردند. من می تونم ازشون به عنوان کلاهبرداری ارز دیجیتال شکایت کنم.

    • پشتیبانی گفت:

      سلام دوست عزیز
      امکان شکایت از صرافی‌های کلاهبردار رمز ارز وجود دارد.

  • پریا گفت:

    سلام من از وکیل رمزارز یک سوال دارم کجا باید بپرسم؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام دوست عزیز
      می‌توانید در همین بخش سوال خودتان را مطرح کنید.
      همچنین، اگر قصد مشاور با وکیل ارز دیجیتال را دارید، در صفحه مشاوره حقوقی وقت رزرو کنید.

      • محمد رضا عامري گفت:

        سلام خسته نباشين يكي از صرافي ها ادعاي كلاهبرداري از من كرده و دو ماه من داخل زندان بودم الان با سند بيرونم خلاصه من مقدار تقريبن ده هزار تتر داشتم در حسابم داخل صرافي قبل عيد نياز داشتم هر چي برداشت ميزدم انجام نميشد و پشتيباني جواب نميداد أخرش هم گفت احراز كن و ي متن بنويس كه من اجازه ميدم وارد حسابم بشين كه به طور دستي پرداخت كنيم منم انجام دادم أخه گفتن سايت در حال بروز رساني هست و… الان اميدي هست واسه رفع اتهامم

        • پشتیبانی گفت:

          سلام دوست گرامی
          پاسخ دقیق به سوال شما نیازمند مطالعه پرونده است. اما اصل، برائت است و شاکی باید برای اثبات کلاهبرداری ارز دیجیتال شما ادله کافی داشته باشند. در غیر این صورت، قرار منع تعقیب صادر می‌شود. اگر سوال دیگری از وکیل ارز دیجیتال دارید، در خدمت شما هستیم.

  • فرید گفت:

    سلام آیا فردی که سایت زده و اکانت اینستاگرام ساخته و ادعای پرداخت سودهای تضمینی در زمینه ارزهای دیجیتال می‌کند، قابل اعتماد است؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام فرید عزیز
      قطعا خیر. سرمایه گذاری در حوزه رمز ارز مستلزم داشتن دانش کافی و مشورت با متخصصین است.

    • سیدمحمدامینی گفت:

      سلام منم مشکل فرید رو دارم .سرمایه گذاری کردم .یک سایت معرفی کردن واکانت اینستا وایمیل هم داره ولی میگن باید اول پورسانت رو واریز کنی بعد اجازه برداشت داری ولی مشکوکم

      • سلام
        اصولاً این قبیل پروژه ها کلاهبرداری است لطفاً قبل از هر اقدامی نسبت به مشاوره با وکیل ارز دیجیتال اقدام کنید.

  • حنا. م گفت:

    اگر به کیف پول ارز دیجیتال یک شخص (به عنوان قرض) رمزارز واریز کنیم و آن شخص قرض را پس ندهد، آیا می تونیم برای پس گرفتن، اقدام قانونی کنیم؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      در صورت داشتن مدارک کافی مبنی بر احراز انتساب آدرس کیف پول کریپتوکارنسی طرف مقابل و اثبات قرض، قابل استرداد است. ازاین‌رو، برای ثبت دادخواست می‌توانید با مدارک خود به دفتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خود مراجعه کنید. همچنین، در صورت لزوم می‌توانید از یک وکیل ارز دیجیتال باتجربه نیز مشورت بگیرید.

  • علی.م گفت:

    سلام
    من مبلغ 72 میلیون تومان ارز دیجیتال از کسی خریداری کردم. حالا پلیس فتا با من تماس گرفته و اعلام کرده که کیف پول سرقتی است و باید برای ارائه توضیحات به پلیس فتا مراجعه کنید!! من که از چیزی اطلاع نداشتم، برای من مشکلی ایجاد میشه؟ ممنون میشم یک وکیل متخصص ارز دیجیتال جوابم رو بده.

    • پشتیبانی گفت:

      سلام علی جان
      در پلیس فتا حاضر شوید و با مدارک و ادله کافی، عدم اطلاع از سرقتی بودن کیف پول ارز دیجیتال را اعلام کنید. لازم به ذکر است که اصل، بر صحت معاملات است.

  • فرشته گفت:

    سلام خدمت شما
    ضمن تشکر از سایت خوب وکیل با من، آیا کانال و گروه‌های سیگنال و سبدگردانی ارز دیجیتال معتبر هستند؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام کاربر گرامی
      اصولا به این کانال و گروه‌ها نمی‌توان اعتماد کرد. در خصوص سبد گردانی، شایان ذکر است که سبد گردانی در حوزه رمز ارز بر خلاف بازار بورس و اوراق بهادار جرم انگاری نشده است. لذا اعتماد به این افراد مستلزم دانش کافی و مشورت با اهل فن است.
      اگر سوال دیگری از وکیل ارز دیجیتال مجموعه وکیل با من دارید، در خدمت شما هستیم.

  • محسن گفت:

    اگر در آینده معاملات ارز دیجیتال در ایران جرم شناخته شود، برای ما که قبلا فعالیت داشتیم مشکلی به وجود می آید؟ ممنون از سایت خوبتون

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      خیر، مشکلی برای شما به وجود نمی‌آید. (طبق اصل قانونی بودن جرم مجازات، عطف به ما سبق نشدن قانون و قاعده قُبح عِقاب بِلا بیان)

  • معصومه. ن گفت:

    با سلام
    آیا امکان پیگیری سرقت کیف پول ارز دیجیتال وجود دارد؟
    با تشکر

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      سوال شما کلی است و پاسخ دقیقی نمی‌توان برای آن ارائه کرد. اما به عنوان مثال، ممکن است آدرس کیف پول مقصد در یک صرافی ارز دیجیتال ایرانی ثبت شده باشد و هویت صاحب کیف پول، با استعلام و دستور قضایی مشخص شود. توصیه می‌کنیم در صورت لزوم از وکیل سرقت ارز دیجیتال هم مشورت بگیرید.

  • مسعود. ف گفت:

    سلام
    یک صرافی ارز دیجیتال ایرانی حدود 800 میلیون تومان بنده را به بهانه های مختلف واریز نمی کند. آیا امکان شکایت وجود دارد؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      بله امکان شکایت وجود دارد. شما می‌توانید با مدارک خود به پلیس فتا یا دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کنید.

  • مجدم گفت:

    سلام من ارز BCH به مقدار ده میلیون تومان سرقت شده از کیف پول تراست والت و فقط آدرسی که برداشت کرده را دارم. میشه کاری کرد؟ممنون خسته نباشید.

    • پشتیبانی گفت:

      سلام دوست گرامی
      با مدارک و کارت ملی خود به پلیس فتا مراجعه کنید. ممکن است آدرس کیف پول در یکی از صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی ثبت شده باشد.

  • شهرزاد گفت:

    سلام شب بخیر
    من هم همین مشکل رو دارم
    شما به نتیجه رسیدید؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      سوال خود را مطرح کنید تا وکلای ارز دیجیتال ما شما را راهنمایی کنند.

  • Saeid گفت:

    سلام من در شرکتی به اسم dever ltd چن ماه پیش سرمایه گذاری کردم و قرار بود به من سود بدهند که ندادندو هربار درخواست پول میکنن میخواستم ببینم میتونید پول من را پس بگیرین در ضمن شرکت دادای کد ثبتی میباشد

    • پشتیبانی گفت:

      بله، این امر امکان‌پذیر است.
      لطفا با ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنیم.

  • میلاد محمدی گفت:

    سلام ایا با خرید ارز دیجیتال مثلا تتر تا پرفکت مانی حساب بانکی مسدود میشه ؟چون واسه چند نفر رو مسدود کردند

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      خیر، مگر اقدامات مجرمانه صورت گرفته باشد.

    • هادی گفت:

      سلام وقت بخیر سوالی داشتم ، یکی از دوستام 12 کلمه رمز کیف پولشو دادبه شخصی تریدر فارکس 850 دلار موجودی داشت رشد بده براش جبران ضرر کنه ، اما شخص توی امارات هست و شماره تماسش هم فیک مجازی هست پیجش هم فیک هست و دلیت اکانت زد ایا امانش هست پیگیری کرد

      • سلام با توجه به توضیحات شما امکان پیگیری وجود ندارد جهت راهنمایی دقیق تر نسبت به رزرو مشاوره تلفنی با وکیل ارز دیجیتال اقدام کنید.

  • داوود گفت:

    با سلام

    من از طریق صرافی، مبلغ بسیار بالایی ارز تتر به یک پلتفرم معاملاتی فرستادم که متاسفانه بعدا متوجه شدم پلتفرم و اون آدرس کیف پول کلاهبرداری هست.
    آیا این موضوع که صرافی میبایست جلوی ارسال پول به کیف پول کلاهبرداری را میگرفت را می‌توان به عنوان یک دلیل محکمه پسند اعلام کرد؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      در صورت عدم آگاهی صرافی خیر دلیل محسوب نمی‌شود
      موفق باشید

  • رضا گفت:

    سلام، من کاربر کریپتولند هستم و یکسال و نیم هست که داراییم بلاتکلیفه، ثبت شکایت کردم ولی شعبه ۱۲ دادرسی جواب داد که به دلیل کثیرالشاکی بودن پرونده، حسب دستور سرپرست دادسرا و هماهنگی دادستان جهت جلوگیری از مشکلات سیستمی کلیه شکایات وارده در اینخصوص از آمار کسر و جهت ادامه رسیدگی به پرونده اصلی به کلاسه ۱۲ب/۰۰۰۰۰۷۱ لف و ضم میگردد.
    سوالم این هست که مدت زمان نرمال اول رسیدگی به یه پرونده چقدره ؟ در ثانی چرا متهم اصلی آزاده ؟ و ایا شکایت از شعبه دادرسی را پیشنهاد میدید؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      پرونده های کثیرالشاکی دچار اطاله دادرسی می‌شود
      حسب اطلاع متهم وثیقه سپرده است
      موفق باشید

  • سعید گفت:

    سلام مدت یکسال و نیم پیش ولت من هک شد و همه حساب رو خالی کردن
    الان از پلیس فتا تماس گرفتن که پیداش کردن طرف رو و اطلاعات حساب من تو گوشیش بوده
    ولی هر روز از پلیس فتا تماس میگیرن که برو زودتر شکایت کن دلیل این همه تماس و پیگیریشون رو متوجه نمیشم ولی میخواستم بدونم اول اینکه میشه به پول رسید؟ و اینکه به صورت رمز ارز برمیگردونن یا ریال چقدر زمان میبره؟

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      با توجه به توضیحات شما بله امکان پذیر است!
      توصیه اکید می‌گردد نسبت به طرح شکایت اقدام کنید
      اگر رمز ارز ها موجود باشد مسترد می‌شود
      جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی با وکیل ارز دیجیتال استفاده کنید
      موفق باشید

  • علی رضا گفت:

    سلام حالتون خوب دوستان
    من صرافی اکسنس تمام داراییم بود الان یک سال شکایت کردم هی میرم قاضی منو میفرست دادسرای دیگه تروخدا کسی خبری داره کسی میتونه کمکم کنه ببینم چی شده اصلا پیدا شدن کسی به پولش رسیده

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      با توجه به طولانی پاسخ و ابعاد پرونده توصیه می گردداز مشاوره تلفنی با وکیل ارز دیجیتال استفاده کنید.

  • حسن گفت:

    سلام.
    من در یه شرکت بنام Mettabase (توجه شود که دو t داره )سرمایه گذاری کردم. رسید تمام پرداخت ها و برداشت ها رو دارم.
    بعد که سرمایه رو اضافه کردم با عناوین مختلف مانند مالیات یا تایید مدارک از من درخواست پول اضافی کردند و من چون شک کرده بودم دیگر پول ندادم. الان اونا میگن فقط در صورتی می توانید پولتون رو دریافت کنید که اون پول ها رو واریز کنی و میگن اگه تکمیل وجه نکنی هیچی بهت پس نمیدم.
    اگه در باره این شرکت اطلاعات دارید راهنمایی کنید. و در کل برای پس گرفتن پولم چکار کنم.
    با تشکر

    • پشتیبانی گفت:

      سلام
      اصولاً این دسته از شرکت‌ها کلاهبرداری هستند. برای دریافت راهنمایی دقیق‌تر، توصیه می‌کنم با وکیل ارز دیجیتال مشورت کنید.

  • م.جمالی گفت:

    ممنون از از آقای ستوده پارسا که با تجربه بالاشون در حوزه ارزهای دیجیتال به بنده کمک کردند.

  • حسین گفت:

    من یک مشکل در زمینه کریپتوکارنسی دارم و می‌خوام با وکلای ارز دیحیتال شما صحبت کنم. (از من کلاهبرداری شده و کیف پول من را هک کردند.) ممنون می‌شوم راهنمایی‌ام کنید.

    • پشتیبانی گفت:

      سلام دوست گرامی
      برای ارتباط با وکیل رمز ارز، از دکمه‌های مشاوره تلفنی و یا اعطای وکالت استفاده کنید.
      موفق باشید

  • خادم گفت:

    سلام
    از من ۱۰۰ میلیون تومان تتر کلاهبرداری شده و قصد شکایت با عنوان کلاهبرداری ارز دیجیتال دارم. آیا وکلای ارز دیجیتال شما می‌توانند این کار را برایم انجام دهند؟

  • محمدحسن گفت:

    من سال گذشته مشاوره حضوری ارز دیجیتال با جناب ستوده پارسا عزیز داشتم.
    قصد دارم مجددا با ایشون ملاقات کنم. چطور می‌تونم هماهنگ کنم؟
    ممنون

  • هادی گفت:

    سلام وقت بخیر سوالی داشتم ، یکی از دوستام 12 کلمه رمز کیف پولشو دادبه شخصی تریدر فارکس 850 دلار موجودی داشت رشد بده براش جبران ضرر کنه ، اما شخص توی امارات هست و شماره تماسش هم فیک مجازی هست پیجش هم فیک هست و دلیت اکانت زد ایا امانش هست پیگیری کرد

    سوال شخصی خودم
    برای کسی 500 دلار تتر انتقال دادم دوماه بهم سود داد بعد بلاک کرد نه شماره تماسی دارم نه چیزی خیلی ها اعتماد کردن از چندنفر سوال کردم گفتن معتبره
    شخص هم مشخص نیست ایران هست یا خارج کشور

  • مبین گفت:

    سلام وقت بخیر من حدود شش ماه پیش داشتم کار میکردم تو حوزه ارز پکیج میفروختم از این ور هم ترید میکردم یک فردی اومد گفت برای منم ترید کن با پول خودم یعنی برای اکانتی که در صرافی داشتم تتر واریز کرد تا با پول اونم سود کنم هر چی سود شد نصف نصف با رضایت خودش حالا من اون موقع ضرر کردم نصف پولش موندع بود گفتم بیا واریز کنم برات داریم ضرر میکنیم گفت عیبی نداره بزار اونم ایشالا سود میکنیم من گذاشتم موند ضرر کردیم البته فیوچرز کار میکردیم حالا طرف بعد شش ماه شایدم بیشتر اومده میگه یا پول منو بده یا شکایت میکنم اینجا مقصر کیه؟

    • سلام
      به طور کلی پاسخ به سوال شما بستگی به اطلاع از مفاد توافق طرفین دارد.
      در صورت تمایل نسبت به رزرو مشاوره تلفنی با وکیل ارز دیجیتال اقدام کنید.

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    5/5 (8 امتیاز)